Om Takacat

Om Takacat


Takacat er et ungt og innovativt selskap basert på New Zealand i 'City of Sails', Auckland, NZ

Siden 2007 har selskapet forpliktet seg til å bringe til det New Zealand og det internasjonale markedet et nytt og spennende utvalg av oppblåsbare båter med katamaran, som tilbyr nøkkelegenskapene sikkerhet, stabilitet og hastighet med stor allsidighet og brukervennlighet.

Takacat ble grunnlagt av Greg Sowden og fokuserer på å tilby kvalitet og innovative oppblåsbare katamaraner med enestående kundeservice. Du vil elske din Takacat jolle!

Gregs ledende design stammer fra en levetid tilbrakt i og rundt oppblåsbare båter. Når det er mulig, foretrekker han å være ute på vannet og nyte et bredt spekter av aktiviteter, inkludert fiske, dykking og utforsking med familien. Den dybden av erfaring førte ham til å produsere et innovativt moderne utvalg av oppblåsbare katamaransportbåter som er høyytende, allsidige, bærbare, kostnadseffektive og i stand til å håndtere forskjellige forhold.


Vi elsker det vi gjør, og det viser. Med mer enn 20 års erfaring innen felt, kjenner vi vår fritidsbåtindustri som bakhånden. Og det viser når du ser og opplever våre oppblåsbare katamaraner. Våre båter er holdbare, veldig stabile og spesielt designet for marine profesjonelle og fritidsvannentusiaster.

Takacat er offisiell leverandør av kystvakten av New Zealand.

Våre oppblåsbare båter er ikke bare et flott alternativ for fritidsbruk. De er kvalitetsbygde og tøffe og er derfor populære blant profesjonelle organisasjoner, team, redning og oppdagelsesreisende.


Kvalitetsgarantert
Vi brenner for å levere det beste!
Fra et kvalitetsprodukt til god kundeservice. Vi vil gjøre vårt beste for å sikre at du er en av våre mange glade og lidenskapelige Takacat-kunder.


Garanti:

2 år på produksjonsfeil og 3 år på materialfeil.


Takacat i Norge. Sjøfartsdirektoratet krever at Takacat sine serienummere blir plassert på 3 forskjellige plasser, som ikke trengs på Takacat båter i utlandet. Takacat ordner dette i fabrikken for oss, slik at alt av krav er ivaretatt. Dette garanterer deg som kunde at du har kjøpt en båt som er lovlig til bruk i Norge, samt at man kan ha forsikring på båten.


Halvorseth Fritid AS er stolt distributør av Takacat i Norge. Vi jobber sammen med forhandlerer. Vi er ute etter fornhandler i Bergen, Midt Norge og NordNorge.


Halvorseth Fritid AS er stiftet i 2021. Org. nummer 926909908.
Kvalitetsgarantert


Vi brenner for å levere det beste!
Fra et kvalitetsprodukt til god kundeservice. Vi vil gjøre vårt beste for å sikre at du er en av våre mange glade og lidenskapelige Takacat-kunder.

Greg Sowden direktør Takacat                       

                                             

Ekspertteam


Teamet vårt er lidenskapelig og utrolig erfaren på vannet. Vår inngående produktkunnskap og produktutvikling er uten sidestykke.